Vankovska: Marrëveshja e Prespës të shfuqizohet

Vankovska: Marrëveshja e Prespës të shfuqizohet

Kandidatja e “Të majtës” për presidente, Biljana Vankovska fushatën do ta vazhdojnë në Resnjë dhe Manastir. Gjatë ditës ajo ka reaguar ndaj nominitit të diplomatit grek Mihalis Rokas për ambasador të BE-së në Maqedoni.

“Tani BE-ja po i jep kamxhikun Greqisë, që është provokim I pastër dhe kërcënim. A e kuptojmë se jemi një shtet i robëruar në kuptimin e tekstual të fjalës?! Kur shumica e “partive të mëdha” dhe kundërshtarët e mi janë gati t’i puthin dorën dhe t’i lexojnë Traktatin e Lisbonës, unë mbetem zëri i vetëm i rezistencës. Prespa duhet të shfuqizohet!”, ka shkruar Vankovska.

LEXO EDHE:

Back to top button