Vazhdojnë bllokadat e transportuesve privat

Vazhdojnë bllokadat e transportuesve privat

Edhe gjatë ditës së sotme Shkupi mbetet i paralizuar për shkak të bllokadave të transportuesve privat. Kështu që kaosi dhe nervoza tek banorët e kryeqytetit vazhdon. Qytetarët thonë se duhet sa më shpejtë të gjendet zgjidhje për lirimin e rrugëve të bllokuara dhe drejtojnë akuza mbi kryetaren e Qytetit të Shkupit.

Ndryshe mbi 200 autobusë kanë bllokuar dy udhëkryqe të kryeqytetit dhe rrugën “Ilindenska”. Transportuesit privat thonë se nuk do të lëvizin autobusët e tyre, derisa Qyteti i Shkupit dhe Ndërmarrja për Qarkullim publik nuk ua paguajnë borxhin./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button