Vazhdojnë gjobat për mosmbajtje të maskës, 443 për 24 orë

Gjatë 24 orëve të fundit (18/19.02.2021) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ministria për Punë të Brendshme, ka regjistruar gjithsejtë 443 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, që ka për qëllim parandalimin e përhapjes së koronavirusit.
Nga MPB-ja në vazhdimësi bëjnë thirrje që të respektohen masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button