(Video) Filloi rrënimi i objektit të paligjshëm tek Mavrovasja


Për momentin para objektit të paligjshëm tek Qendra Tregtare “Mavrovasja” kanë arritur makineria e N.P. “Rrugët e Maqedonisë”, e cila duhet të rrënoj objektin e ndërtuar në mënyrë të paligjshme tek Mavrovasja. Prezentë janë e dhe forcat policore. Ndryshe në seancën e djeshme qeveritare u vendos që objekti i paligjshëm duhet të rrënohet dhe për këtë u angazhua N.P.  “Rrugët e Maqedonisë”.

Rrënimin e objektit mund ta ndiqni drejtpërdrejt në linkun e mëposhtëm.

Video LINK

LEXO EDHE:

Back to top button