VIDEO: Katari lë në pritje presidentin gjerman në aeroport

VIDEO: Katari lë në pritje presidentin gjerman në aeroport

As një, as dy, dhe as tre por gjithsej 30 minuta u desh të priste presidenti gjerman Frank-Walter Steinmeier në aeroportin e Katarit.

Siç shihet në video, pasi avioni i presidenti gjerman zbarkoi në Katar, aty nuk ndodhej asnjë nga anëtarët e qeverisë së Katarit.

Sipas Deutsche Welle, presidenti gjerman kishte mbërritur në Katar pak më herët se sa ishte planifikuar.

Më në fund, pas gjysmë orë, ministri i Jashtëm i Katarit mbërriti në aeroport për të pritur presidentin gjerman.

LEXO EDHE:

Back to top button