VIDEO | Një elefant u arratis nga një cirk dhe endej nëpër një qytet në Shtetet e Bashkuara

VIDEO | Një elefant u arratis nga një cirk dhe endej nëpër një qytet në Shtetet e Bashkuara

Viola, një elefant i cirkut amerikan, depërtoi një gardh dhe eci për 10 minuta nëpër rrugët e Montanës pasi u tremb nga zhurma e makinave aty pranë.

Pamjet e kamerave të sigurisë tregojnë elefantin duke vrapuar nëpër rrugë dhe më pas duke ndaluar në një parking, pas së cilës një nga punonjësit e cirkut përpiqet ta kthejë elefantin në cirk.

Nga parkingu, Viola vazhdoi në një lëndinë aty pranë, ku pronarët e saj e kapën dhe e vendosën në një rimorkio që përmbante një elefant tjetër më të vogël. Viola më pas hyri me qetësi në rimorkio. Mbrëmjen tjetër, siç ishte planifikuar, ajo performoi në cirk.

Grupet e të drejtave të kafshëve kritikuan pronarët e elefantit, duke pretenduar se si elefanti ashtu edhe publiku ishin në rrezik nga incidenti dhe se asgjë nuk do të kishte ndodhur nëse kafsha nuk do të ishte detyruar të performonte në cirk.

LEXO EDHE:

Back to top button