VIDEO | Stuhi të tmerrshme dhe të fuqishme në Itali, shkatërroi qindra makina

Një qytet me madhësinë e një fushe tenisi ka ndaluar përkohësisht trafikun në një autostradë pranë Modena, në Italinë veriore, ku janë shkaktuar dëme të mëdha të makinave.

YouTube video

Pamjet e transmetuara nga media lokale tregojnë një stuhi të ndjekur nga breshëri dhe makina të dëmtuara nga akulli. Meteorologu Luca Lombroso tha se stuhitë e breshërit janë të zakonshme gjatë verës përgjatë luginës së lumit Po, por se forca dhe shpeshtësia e stuhive dhe stuhive të breshërit këtë vit janë vërtet të pazakonta.

LEXO EDHE:

Back to top button