VMRO: Tenderi i rregulluar nga Kovaçevski e Grubi

VMRO: Tenderi i rregulluar nga Kovaçevski e Grubi

Gazetar: Adrian Kerimi

Sipas opozitës, me përzgjedhjen e kompanive kineze dhe paraprakisht ruse në mbikëqyrjen e punimeve të konzorciumit turko-amerikan, Qeveria po bie ndesh me përcaktimet strategjike për parandalimin e shtrirjes së ndikimit rus dhe kinez në vend.

“Grubi dhe Kovaçevski me përzgjedhjen e EPTISA-s bien në kundërshtim të plotë me administratën amerikane dhe deklaratën e sekretarit amerikan të shtetit Majk Pompeu që e dha nga Ohri dhe tha se dua të ju paralajmëroj për përfshirjen e Kinës në teknologji dhe strategjinë e saj për mit marrje gjatë lidhjes së marrëveshjeve”, u shpreh Bojan Stojanovski, Ddeputet i VMRO-DPMNE-së./alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button