Vullkanologët që jetuan dhe vdiqën së bashku

Vullkanologët që jetuan dhe vdiqën së bashku

Dokumentari shpërthyes i nominuar për Oscar-in e këtij viti, për një çift eksploruesish të lidhur nga dashuria e tyre për vullkanet, obsesioni i të cilëve për të qenë pranë gjithçkaje që gjëmon, derdhet llavë dhe tym do t’u kushtojë atyre jetën. 

LEXO EDHE:

Back to top button