Zaevi, Bytyqi dhe Hoxha në takim me vreshtarët nga Kavadari


Kryeministri Zoran Zaev sot do të realizojë takim me përfaqësues të vreshtarëve në Kavadar.

Në takim do të marrin pjesë edhe zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi dhe ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arijanit Hoxha. Gjatë takimit kryeministri baskë me ministrat në fjalë pritet të njoftohet nga afër me problemet me të cilat përballen për momentin vreshtarët.

LEXO EDHE:

Back to top button