Zakonet e grave që burrat nuk do t’i kuptojnë kurrë

“Burrat janë nga Marsi – femrat nga Venusi”, ndaj nuk është çudi që nuk kuptohemi në shumë situata. Sidomos kur bëhet fjalë për zakonet e grave.

“Burrat janë nga Marsi – femrat nga Venusi”, ndaj nuk është çudi që nuk kuptohemi në shumë situata. Sidomos kur bëhet fjalë për zakonet e grave.

Burrat e kanë pushtuar universin, por ende nuk mund ta kuptojnë strukturën e universit femëror. Prandaj, zakonet tona të përditshme ende konsiderohen të pakuptueshme dhe absurde. Le të kujtojmë se çfarë shkakton më shpesh konfuzion midis anëtarëve të seksit më të fortë.

Cilat janë zakonet femërore që i ngatërrojnë meshkujt?

Ju udhëtoni vetëm me një valixhe të madhe

Po shkoni vetëm për një fundjavë të gjatë dhe mezi e keni mbyllur valixhen më të madhe sepse është plot me gardërobë, këpucë dhe kozmetikë. Burrat nuk do ta kuptojnë kurrë këtë. Kurse femrat, nga ana tjetër, duan të jenë gjithmonë të gatshme, nuk e di se kur do të kenë nevojë për diçka. Ajo që është e sigurt – është e sigurt.

Mos harroni edhe datat më “të parëndësishme”.

Puthja e parë, takimi i parë, seksi i parë, puthja e njëzet e pestë që nga takimi i parë, seksi i tridhjetë e pestë pas puthjes së pesëmbëdhjetë… Tingëllon e njohur? Ne femrat, sido që të thuhet, kemi një natyrë sentimentale – kujtojmë ngjarje të vogla për një arsye të thjeshtë – mbajmë në kujtesën tonë të gjitha gjërat e vogla që lidhen me burrin që duam.
Përfaqësuesit e seksit më të fortë mund të jenë të sigurt se nëse harruam herën e parë që ai e kaloi natën me ne, do të thotë që romanca po i afrohet me shpejtësi fundit. Burrat, ndryshe nga ne, mendojnë globalisht, dhe data e fiksuar fort në kokën e tij duhet të korrespondojë me shkallën – kështu, për shembull, ditëlindja e fëmijës tuaj …

Ju keni veshur këpucë të pakëndshme

Bukuria kërkon sakrificë – kjo është mjaft e qartë dhe e pranueshme për shumë gra, por jo për burrat. Femrat gjithmonë kanë “luftuar” për bukurinë. Mjafton të mbani mend korset tmerrësisht të pakëndshme që i bënin zonjat të dashuroheshin me to, por nuk hoqën dorë prej tyre. Burrat nuk do ta kuptojnë kurrë nevojën tonë për të ecur me këpucë tmerrësisht të pakëndshme dhe me taka marramendëse. Atyre u pëlqen kur një femër duket seksi, por për ta është e pabesueshme që dikush shqetësohet për këtë.

Ju bleni çanta dhe këpucë me shumicë

Po, në shumicën e rasteve ne blejmë palën e njëzet e pestë të këpucëve jo sepse përndryshe do të na duhej të shkonim zbathur, por sepse na pëlqejnë “këto pak blu, të kuqe, lëkurë të lyer, kamoshi (dhe shumë e shumë opsione të tjera), këpucët. . Dhe nëse nuk i blini tani, jeta nuk do të ketë kuptim. Dhe këpucët e reja kanë nevojë për një çantë të re (logjikisht), sepse e vjetra (edhe e blerë një javë më parë) absolutisht nuk i përshtatet!

Gjithmonë, gjithmonë do të na mungojë një çantë – e madhe apo e vogël, e mesme, e lidhur me rripa apo zinxhir, me vija apo e thjeshtë, pëlhurë apo lëkurë. Meshkujt nuk mund ta kuptojnë se nuk ekziston një çantë universale, sado të përpiqen.

Ju mbledh një ton kozmetikë

Dhe edhe nëse jemi të rinj dhe të bukur, garderoba jonë thjesht po shpërthen me lloj-lloj kremrash, serumesh, maskash e gjëra të tjera “të nevojshme”. Në të njëjtën kohë, burri ka shampo, xhel para rruajtjes dhe xhel pas rruajtjes. Sidomos ato “të avancuara” kanë xhel për stilimin e flokëve, por ky është më shumë përjashtim sesa rregull. Me pak fjalë, maksimumi katër produkte kundrejt pesëdhjetë e pesë tonëve.

LEXO EDHE:

Back to top button