VIDEO: Një ari hyri në një shtëpi dhe u largua me biskota

VIDEO: Një ari hyri në një shtëpi dhe u largua me biskota

Është regjistruar një video e një ariu që hyn në një shtëpi në Kaliforni. Mysafirja e paftuar hyri në shtëpi ndërkohë që mikpritësit ishin jashtë dhe fqinjët e vunë re.

Ariu është kapur në kamera duke u larguar nga “skena e krimit” me dëshmi të grabitjes. Ajo mbante një qese me biskota Oreo në nofullat e saj, të cilat padyshim nuk donte t’i lëshonte

Fqinja Vina Corey tha për mediat lokale se e njëjta kafshë, e njohur tani si “Oreo”, kishte hyrë më parë në garazhin e saj. Më pas vodhi një tortë me çokollatë nga frigoriferi.

LEXO EDHE:

Back to top button