Zbulohet varianti i ri i COVID-it britanik në Australinë e Jugut

Varianti i ri i COVID-19 i cili është shfaqur për herë të parë në Britaninë e Madhe, ka arritur edhe në Australinë e Jugut.

I infektuari ishte udhëtar i kthyer nga Britania e Madhe dhe ndodhej në karantinë.

Pacienti u transferua nga një hotel-medi në Spitalin Royal Adelaide për trajtim dhe është në një gjendje të qëndrueshme.

LEXO EDHE:

Back to top button