100 gjoba në Shkup, 14 për vozitje pa patentë shoferi

100 gjoba në Shkup, 14 për vozitje pa patentë shoferi

Sektori për Punë të Brendshme çrrastë janë shqiptuar 100 gjoba.

“Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 100 gjoba, nga të cilat 14 për drejtim të automjetit pa patentë shoferi, dhjetë masa për përdorim të telefonit gjatë drejtimit të automjetit, tetë masa për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara…”, thuhet në njoftimin e MPB-së. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button