100 gjoba në Shkup, 23 vozitës pa patentë shoferi

100 gjoba në Shkup, 23 vozitës pa patentë shoferi

Sektori për Punë të Brendshme Shkup gjatë ditës së djeshme (26.05.2024) ka vazhduar me kontrolle të shtuara, me çrrastë vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 100 gjoba, ndër të cilat: 23 për drejtim mjeti pa patentë shoferi, shtatë sanksione për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, pesë masa për kalim në semafor të kuq, 8 gjoba për mosvënien e rripit të sigurimit. Ndërkohë sipas raportit të MPB-së janë shqiptuar edhe 22 gjoba për kundërvajtje ndaj motoçiklistëve…

“Kontrollet e qarkullimit vijojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

LEXO EDHE:

Back to top button