107 gjoba në Shkup, 9 vozitës pa patentë shoferi

107 gjoba në Shkup, 9 vozitës pa patentë shoferi

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në Shkup janë regjistruar gjithsejtë 107 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 6 për tejkalim të shpejtësisë, 9 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 6 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, shkruan Alsat.

Sipas njoftimit të MPB-së jnaë shqiptuar dhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 9 për kalim në të kuqe në semaforë dhe 2 gjoba të tjera për mosdhënien përparësi këmbësorëve…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button