124 gjoba në Shkup, 16 për tejkalim të shpejtësisë

124 gjoba në Shkup, 16 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 124 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 16 për tejkalim të shpejtësisë, 7 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 gjoba iu shqiptuan motoçiklistëve. Sipas raportit të MPB-së janë shqiptuar dhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 6 gjoba për kalim në semafor të kuq si 7 gjoba iu shqiptuan vozitësve fillestar. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button