138 gjoba në Shkup, 15 për përdorim të celularit gjatë vozitjes

138 gjoba në Shkup, 15 për përdorim të celularit gjatë vozitjes

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (26.03.2024) ka vazhduar me kontrolle të shtuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 138 gjoba, nga të cilat: gjashtë për tejkalim të shpejtësisë, 10 për drejtim mjeti pa patentë shoferi, 9 masa për mospërdorim të rripit të sigurimit, 15 masa për përdorim të celular gjatë vozitjes…

“Kontrollet do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thuhet në njoftimin e MPB-së./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button