142 sanksione për mosmbajtje të maskës

Gjatë ditës së djeshme (14.02.2021), Ministria për Punë të Brendshme (MPB) ka regjistruar gjithsejtë 142 shkelje për mosmbajtjetë maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së Kovid-19.
Nga ky dikaster në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button