152 gjoba në Shkup, 25 për mosvënien e rripit të sugurisë

152 gjoba në Shkup, 25 për mosvënien e rripit të sugurisë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup gjatë ditës së djeshme (18.03.2024) ka vazhduar me kontrolle të shtuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 152 masa, nga të cilat 18 për drejtim mjeti pa patentë shoferi, 25 për mosvënien e rripit të sigurimit, 8 gjoba për parakalim të parregullt të automjeteve…

“Kontrollet në komunikacion do të vazhdojnë në ditët e ardhshme. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thuhet në njoftimin e MPB-së. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button