160 pasagjerë të bllokuar në Vlorë, era e fuqishme pengon ankorimin e tragetit

Trageti i linjës Brindisi Vlore i cili sapo ka mbërritur në portin e Vlorës për të zbarkuar pasagjerët, por pasi ka bërë disa manovra për tu lidhur në mol e ka pasur të pa mundur për shkak të erës së fuqishme.

Si pasojë 160 pasagjerët që janë në traget kanë ngelur brenda dhe nuk mund të zbresin.

Ndërkohë trageti ka dalë në Rad , deri në përmirësimin e motit.

Trageti i linjës Brindisi Vlorë me 160 pasagjere në bord, doli në Rad , në afërsi të gadishullit të Karaburunit për tu mbrojtur nga erërat e fuqishme që fryn nga Jugu.

Pritet ulja e fuqisë së erës rreth orës 15-16 për të bërë zbarkimin e pasagjerëve.

LEXO EDHE:

Back to top button