170 gjoba në Shkup, 84 për tejkalim të shpejtësisë

170 gjoba në Shkup, 84 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 170 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 84 për tejkalim të shpejtësisë, 7 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 28 për ngasje të makinës në gjendje të dehur.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 4 gjoba për makina teknikisht të parregullta dhe të pa regjistruara, 3 për mosvënien e rripit të sigurisë, si dhe u janë shqiptuar 9 gjoba motoçiklistëve…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button