196 gjoba në Shkup, 49 për tejkalim të shpejtësisë

196 gjoba në Shkup, 49 për tejkalim të shpejtësisë

Në territorin e qytetit të Shkupit kanë vazhduar kontrollet e shtuara në trafik, me çrrastë janë shqiptuar gjithsejtë 196 gjoba, prej të cilave: 49 për tejkalim të shpejtësisë, 40 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 18 gjoba të tjera u shqiptuan për ngasje të makinës në gjendje të dehur, shkruan Alsat.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 12 gjoba për përdorim të telefonit, 8 gjoba iu shqiptuan motoçiklistëve, 12 vozitësve fillestar, 7 për makina të paregjistruara, gjashtë për mosvënien e rripit të sigurisë…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button