30 ditë paraburgim për të arrestuarit e djeshëm në Kumanovë


Nga 30 ditë paraburgim u është caktuar personave që dje u arrestuan në Kumanovë. Sipas kreut të Agjencisë ndërkombëtare të sigurisë, Viktor Dimovski caku i grupit në fjalë kanë qenë objektet vitale në vend.

Gjatë ditë MPB-ja publikoi edhe video nga aksioni policorë.  Derisa Alsat gjatë ditës së djeshme informoi për aksionin policorë dhe arrestimin e personave në fjalë.

LEXO EDHE:

Back to top button