332 shkelje për mos-mbajtje të maskës


Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 332 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtës. Nga Ministria për Punë të Brendshme apelojnë tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button