fbpx

Juristë dhe ekonomistë dominojnë në përbërjen e propozuar qeveritare


Juristë dhe ekonomistë dominojnë në përbërjen e Qeverisë së re të mandatarit Zoran Zaev, ekonomist i diplomuar dhe biznesmen shumëvjeçar dhe ish kryetar komune, i cili e kryente funksionin e kryeministrit edhe në tre vitet e kaluara. Për zbatimin e programit qeveritar do të angazhohen edhe elektro-inxhinierë, arkitektë, gazetarë, kirurg specialist, specialist i neurokirurgjisë, specialist i mjekësisë interne, punëtor social i diplomuar. Ministri më i ri ka 33 vjet, ndërsa më i moshuari 56, tregojnë të dhënat e biografive të publikuara në Propozim përbërjen e Qeverisë.

LEXO EDHE:

Back to top button