381 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (14/15.01.2021 ) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 381 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Cvoid-19. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button