446 gjoba për mosmbajtje të maskës në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit (19/20.02.2021), Ministria për Punë të Brendshme në gjithë territorin e vendit ka regjistruar gjithsejtë 446 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga MPB-ja në vazhdimësi bëjnë thirrje që të respektohen masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

 

LEXO EDHE:

Back to top button