5 sallata verore – një zgjedhje ideale për ditët e nxehta

5 sallata verore – një zgjedhje ideale për ditët e nxehta

Temperaturat po rriten dhe ne nuk kemi dëshirë të gatuajmë si zakonisht. Sallatat e lehta, ushqyese që nuk kërkojnë shumë përgatitje duken ideale për këto ditë të nxehta. Ne i rekomandojmë këto receta sepse ato janë plot me përbërës freskues dhe ushqyes. Një sallatë mund të jetë një vakt i plotë!

LEXO EDHE:

Back to top button