5 shenjat e pabesueshme, por që tregojnë se mushkëritë tuaja janë në rrezik

5 shenjat e pabesueshme, por që tregojnë se mushkëritë tuaja janë në rrezik

Në kohët që jetojmë, ajri i pastër po bëhet një burim i rrallë dhe për këtë arsye, lind nevoja t’i kushtojmë vëmendje mushkërive tona dhe shenjave që ato na japin kur diçka nuk shkon si duhet. Rezulton se disa nga këto shenja janë mund të anashkalohen shumë lehtë, por nëse i kushtoni vëmendjen e duhur, ato mund t’ju shpëtojnë jetën.

Dhimbje në shpinë dhe shpatulla

Kollitje

Një kollë mund të jetë tregues i diçkaje të thjeshtë, si një ftohje e zakonshme, por gjithashtu mund të jetë një simptomë e sëmundjeve kronike, prandaj ka rëndësi të dish të dallosh lloje të ndryshme të kollës. Kollitjet akute dhe nën-akute mund të jenë shenja të kancerit të mushkërive, veçanërisht nëse kombinohen me simptoma të tjera si kollitja me gjak.

Gulçim

 

Sytë dhe lëkura e verdhë

 

Mungesa e energjive

LEXO EDHE:

Back to top button