502 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse gjatë 24 orëve të fundit


Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar 502 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektimin dhe zbatimin e protokolleve të miratuara nga Qeveria dhe që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button