fbpx

504 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar 504 shkelje për mos-mbajtje të maskës.

Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria dhe që kanë për qëllim mbrojtjen nga Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button