8 vjet nga dita kur Beyoncé kërkoi që të zhdukte këto foto nga interneti

Si sot, 8 vite më parë, ekipi i Beyoncé-s kërkoi që të fshinte disa foto. Përmes një emaili drejtuar BuzzFeed, i cili kishte publikuar foto të performancës së saj në Super Bowl Halftime Show 2013, përfaqësuesit e Beyoncé-s kërkuan fshirjen e disa fotove jo fort simpatike të divës.

“Jam i sigurt që do të gjeni disa foto më të mira. Më të këqijat janë 5, 6, 10, 11, 12, 19 dhe 22.” – shkruhej në email. BuzzFeed kërkoi për një shpjegim të mëtejshëm, por nuk mori përgjigje. Fotot që duhet të fshiheshin ishin:

Njerëzit e përmendin këtë moment çdo vit. Arsyeja? Për të kujtuar se asgjë nuk humbet në internet.

 

LEXO EDHE:

Back to top button