A duhet të prisni ende në kufi, këto janë të dhënat e fundit

A duhet të prisni ende në kufi, këto janë të dhënat e fundit

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare “Bogorodica” dhe “Tabanovcë” ka ndalim për dalje nga shteti, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga shteti.

LEXO EDHE:

Back to top button