A e keni ditur se iPhone ka gjashtë video-lojëra sekrete

A e keni ditur se iPhone ka gjashtë video-lojëra sekrete

Google ka vendosur gjashtë video-lojëra brenda iPhone.

Miliona përdorues të këtij telefoni të mençur ka shumë mundësi që këtë nuk e kanë ditur.

Të gjitha këto video-lojëra janë falas dhe mund t’ju japin orë të tëra argëtimi.

Shikoni më poshtë video-lojërat dhe na tregoni se a i keni luajtur ndonjëherë. 

The Dinosaur Game

Snake

Pinball

Pac Man

Solitaire

Tic Tac Toe

LEXO EDHE:

Back to top button