A ka kontaktuar Blerim Bexheti me Ali Ahmetin pas formimit të fraksionit?

A ka kontaktuar Blerim Bexheti me Ali Ahmetin pas formimit të fraksionit?

Nga mbledhja e fundit dhe pas daljes zyrtarisht si fraksion të grupit të zjarrit, nuk ka pasur tema për të cilat është dashur të bisedohet me kreut e BDI-së, Ali Ahmeti dhe për këtë arsye nuk ka pasur komunikim mes tij dhe anëtarëve të grupit zjarrit. Kështu deklaroi në “Rruga drejt” sekretari organizativ i BDI-së, Blerim Bexheti.

“Nuk ka pasur mbledhje, ndërsa për të komunikuar duhet të kemi tema. Nuk kemi asnjë problem personal askush me askënd, ne që në fillim nuk kemi kontestuar Ahmetin, por kemi kontestuar qeveritarët të cilët fatkeqësisht bënë uzurpimin e politik bërjes, vendimeve, pa mbledhje të kryesisë promovonin vendime partiake për të cilat neve kemi konsideruar se nuk është e drejtë”, tha Bexheti në emisionin “Rruga drejt”.

LEXO EDHE:

Back to top button