A keni ëndërruar një gjarpër? Ky është mesazhi që po ju dërgon nënndërgjegjja juaj!

A keni ëndërruar një gjarpër? Ky është mesazhi që po ju dërgon nënndërgjegjja juaj!

Gjarpërinjtë janë një nga simbolet më të vjetra që shfaqen në ëndrra. Të shohësh një gjarpër në ëndrra herë pas here mund të mos thotë asgjë. Por nëse shpesh shihni në ëndërr këta zvarranikë, është e mundur që nënndërgjegjja juaj dëshiron që t’i kushtoni vëmendje diçkaje.

Çfarë do të thotë të shohësh një gjarpër në ëndërr: Çfarë duhet të keni kujdes

1. Ka një person toksik në jetën tuaj

“A është dikush në jetën tuaj duke vepruar plotësisht toksik?” Nëse po, ata mund të marrin formën e gjarpërinjve në ëndrrat tuaja , “thotë Laurie Lowenberg, një analiste e certifikuar e ëndrrave dhe anëtare e Shoqatës Ndërkombëtare për Studimin e Ëndrrave. Nënndërgjegjja juaj mund t’ju tregojë sjelljen e këtij personi në formën e një gjarpri helmues, në mënyrë që të kuptoni më mirë rolin e tij në jetën tuaj. Nëse nuk jeni i sigurt se kë përfaqëson gjarpri, konteksti që rrethon ëndrrën mund t’ju njoftojë.

2. Do të mësoni diçka të re

Gjarpërinjtë nuk janë gjithmonë simbole negative në ëndrra. Në fakt, disa interpretues të ëndrrave besojnë se ato mund të jenë një shenjë e mirë në disa raste. Carl Jung, për shembull, i sheh gjarpërinjtë si një simbol të transcendencës – një përvojë që kapërcen kufijtë tuaj të zakonshëm, si një zbulim personal ose shpirtëror. Sipas Mastrangelo, ju mund të ëndërroni për gjarpërinjtë nëse jeni të tërhequr nga njohuria ose jeni të gatshëm të filloni një rrugë të të mësuarit dhe zbulimit.

3. Jeta juaj ndryshon

“Gjarpërinjtë shpesh shoqërohen me ndryshim dhe transformim, sepse ata kanë hequr lëkurën e tyre ”, thotë Mastrangelo. Pra, nëse ëndërroni një gjarpër, kjo mund të tregojë një ndryshim të madh në jetën tuaj – si një punë ose marrëdhënie e re. Ju mund të shqetësoheni për një fazë të re të jetës, siç është lëvizja në një qytet të ri. Ose, nëse tashmë keni nisur një rrugë të re, të ëndërrosh për një gjarpër mund të përfaqësojë kujtime të vjetra ose trauma që dalin në sipërfaqe.

4. Shëndeti juaj mund të jetë në rrezik

“Nëse keni të bëni me një sëmundje fizike, mund të ëndërroni më shpesh një gjarpër ”, thotë Lowenberg. Ndërsa ju nuk mund t’i lidhni në mënyrë aktive gjarpërinjtë me mjekët dhe mjekësinë, nënndërgjegjja juaj sigurisht që mund të jetë – veçanërisht pasi gjarpërinjtë dhe shërimi kanë qenë sinonime që nga kohërat e lashta. Për shkak të kësaj lidhjeje nënndërgjegjeshëm, ëndrrat me gjarpër mund të nënkuptojnë se trupi juaj duhet të shërohet ose tashmë po kalon një proces shërimi.

LEXO EDHE:

Back to top button