Alenca për Shqiptarët kundërshton seancat online

Grupi parlamentar i Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativa janë kundër çdo forme të punës online të Kuvendit, kështu deklaroi sot koordinatori Skender Rexhepi duke paralajmëruar se kjo nuk është në përputhje me ligjet dhe Kushtetutën e shtetit.

- Advertisment -

Sipas Rexhepit me votimin online, mazhoranca dëshiron të fsheh siç u shpreh ai shumicën e brishtë në Kuvend.

LEXO EDHE:

Back to top button