Alternativa drejt bashkëpunimit me Lëvizjen Besa

Alternativa drejt bashkëpunimit me Lëvizjen Besa

Alsat mëson se partia e Afrim Gashit të mërkurën do të mbaj mbledhje të Kryesisë Qendrore ku mes tjerash do të diskutohet për bashkëpunimin me Lëvizjen BESA. Nga kjo parti thonë se kontaktet e para japin shpresë bashkëpunimi.

“Nesër do të mblidhet Kryesia Qendrore e Alternativës dhe do të diskutojë për hapat e ardhshëm të bashkëpunimit me Lëvizjen Besa. Kontaktet e para japin shpresë se bashkëpunimi i parë do të jetë në kuadër të Parlamentit, ndërsa për detajet do t’ju njoftojmë pas përfundimit të mbledhjes”, thonë për Alsat nga Aletrnativa. .

LEXO EDHE:

Back to top button