Ambasada amerikane në Prishtinë: Partneriteti ShBA-Kosovë mbetët i palëkundur

Në 13 vjetorin e pavarësisë, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) në Kosovë ka uruar qytetarët e vendit.

- Advertisment -

Nga ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë thonë se SHBA mbetët i palëkundur në partneritetin me Kosovën.

Ndër tjera thuhet edhe se SHBA është afër qytetarëve të Kosovës.

“Ndërsa festojmë Ditën e Pavarësisë së Kosovës, partneriteti SHBA-Kosovë mbetet i palëkundur. Ne jemi pranë njerëzve të shtetit të Kosovës ndërsa ju punoni për të ndërtuar një shtëpi të drejtë, paqësore dhe të begatë për të gjithë qytetarët e Kosovës. # Kosova13”, shkruajnë nga Ambasada e ShBA-së në Kosovë.

LEXO EDHE:

Back to top button