Android 14 ka një lojë të fshehur – si ta gjeni?

Logoja zyrtare e Android 14, në një sfond të zi që përfaqëson qiellin me yje dhe një anije kozmike në të, fsheh një surprizë.

Me çdo version të ri të sistemit operativ Android, Google u jep përdoruesve një “dhuratë të fshehur”. Kjo praktikë filloi në vitin 2010 me Android 2.3 Gingerbread dhe që atëherë nuk ka të ndalur.

Është një funksion ose opsion i fshehur, me rëndësi të vogël për funksionin bazë të vetë softuerit, i cili nuk është i dukshëm në shikim të parë, por është i fshehur brenda sistemit dhe duhet gjetur (zakonisht është një foto, një ilustrim ose një lojë argëtuese).

Në Android 14 të ri, është logoja zyrtare e atij softueri në një sfond të zi që përfaqëson qiellin me yje dhe një anije kozmike në të. Sidoqoftë, logoja “lundruese” fsheh një lojë në të cilën loja kontrollon një anije kozmike në hapësirë.

Ashtu si me versionet e mëparshme të Android, për “surprizën” e fshehur duhet të lëvizni pak nëpër cilësimet:

Hapni Cilësimet

Lëvizni poshtë dhe zgjidhni Rreth telefonit

Pastaj hapni versionin Android.

Në faqen tjetër, prekni versionin Android disa herë për të hapur faqen ku filloni lojën.

Prekni logon e Android dhe më pas mbajeni gishtin mbi të për disa sekonda.

Më pas logoja do të fillojë të dridhet në ekran dhe telefoni juaj do të dridhet. Pas një kohe, dridhjet do të ndalen dhe një anije e vogël kozmike që fluturon nëpër hapësirë ​​do të shfaqet në ekran.

Ju e kontrolloni avionin duke prekur dhe shtypur ekranin, si dhe duke lëvizur gishtin përgjatë rrethit të gjelbër të shfaqur në qendër të ekranit.

Dilni nga loja duke shtypur butonin Back.

LEXO EDHE:

Back to top button