Angelovski: Humbëm ndeshjen me gol naiv

Pas ndeshjes trajneri Igor Angelovski, ishte I dëshpëruar për disfatën por potencoi se MAqedonia ishte më e mirë në pjesën e parë, ndërsa ka humbur përballjen nga një gol naiv.

Shumë keq që nuk arritëm që të kualifikohemi në Divizionin B dhe mendojë se këtë ndeshje duhej të fitonim dhe në pjesën e futbollit , Armenia nuk ishte më e mirë se ne. Vendosëse ishte pjesa e parë kur ishim iniciativen dhë rastet që të shënojmë gol dhe ndeshjen që të rikthejmë në anën tonë. Mos të harrojë që të urojmë Armeninë për kualfikim në Divizionin B, mirëpo ne jemi në Kampionatin Evropian.

Angelovski ka treguar kujdes për futbollistët dhe nuk mund të që të zhvillohet kaq ndeshje për aq kohë të shkurtër.

Pranuam një gol naiv dhe atë nga rasti i vetëm i ndeshjes. Kur të humbasish ndeshjen nuk është ndjenjë e mirë, por duhet të kuptojmë edhe futbollistët që nuk ëhstë e lehtë që të zhvillohen kaq shumë ndeshje për një kohë të shkurtër. Duhej të bënim ndryshime të dhunshme Stojanovski dhe Ristovski u lënduan, mirëpo edhe ne duhej të pranojmë faktin që nuk mund të fitojmë secilën ndeshje,” tha mes tjerash Angelovski.

LEXO EDHE:

Back to top button