Angelovski: Shkojmë me fitore, nuk di tjetër të luajë

Maqedonia do të kërkojë rezultat pozitiv edhe në përballjen e fundit të eliminatoreve të Grupit 2 në Ligën e Kombëve (në Divizionin C), kur përball do të ketë kombëtaren e Armenisë.

Nuk di që të kalkulojë , ashtu që nuk di që të luajë në rezultat baraz. Do të kërkojmë fitore, pasiqë kemi një zgjedhje të mirë të futbollistëve.secili rezultat pozitiv do të në dërgojë në Divizionin B të Ligës së Kombeve. Me Armeninë kemi luajtur edhe më parë dhe I njohim mirë. Tigran dhe Hov janë futbollist nga Vardari në të kaluarën. I respektojë dhe pres që të luajnë në nivel të lartë.,” tha mes tjerash Angelovski.

Futbollistët kanë mundësi edhe më mirë të njohin Armeninë me 3 ndeshje mes tyre, në vitet e fundit, mirëpo vetëm njëherë janë përballur me kombëtaren që drejtohet nga spanjolli Hoakin Kaparos.

LEXO EDHE:

Back to top button