Anketim i Alsat: Sa e ndjeni krizën ekonomike?

Anketim i Alsat: Sa e ndjeni krizën ekonomike?

Alsat po bën një anketim për krizën ekonomike dhe si ndikoj ajo tek ju.
Më poshtë vetëm klikoni dhe plotësoni pyetësorin.

Anketë

Rezultatet e anketës do të shpalosën në programet tona së shpejti.

LEXO EDHE:

Back to top button