Anti-Korrupsioni, e dërgon “Balancuesin” në Kushtetuese

Anti-Korrupsioni, e dërgon “Balancuesin” në Kushtetuese

Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit voton pro iniciativës që “balancuesi” të shqyrtohet nga Gjykata Kushtetuese për kushtetutshmërinë në bazë të Ligjit për nëpunës administrativ dhe Ligjit për shpërndarje dhe punësime sipas programit K5 për përfaqësim adekuat të bashkësive etnike. Me katër vota pro dhe dy kundër Anti-Korrupsioni miratoi propozimin që të dërgohet nismë në Kushtetuese për ta vazhduar, ndërprerë apo anuluar metodologjinë e punësimit në sektorin publik të ashtuquajtur “balancuesi”. /Adnan Qaili

LEXO EDHE:

Back to top button