Anulohet seanca gjyqësore për sulmin ndaj Pendikov

Anulohet seanca gjyqësore për sulmin ndaj Pendikov

Anulohet seanca e parë gjyqësore për sulmin ndaj sekretarit të klubit bullgar në Ohër, Hristijan Pendikov.  Avokati i Pendikovit tha se nuk i kishte të gjitha provat për të qenë në gjendje të përgatitej për mbrojtjen e klientit.  Në të njëjtën kohë, avokati i të akuzuarit të parë vlerësoi se çështja kishte marrë konotacion politik.

Avokati i Pendikovit, Stefan Kamishevski, tha se klienti i tij nuk mund të vinte sepse ishte në trajtim mjekësor.  Ai nuk mund të udhëtonte dhe kishte vështirësi në të folur.  Ai tha se nuk e di as adresën ku po qëndron Pendikov.

Seanca e radhës është caktuar për 5 prill.

LEXO EDHE:

Back to top button