Anulohet seanca për “Zhan Mitrev”

Anulohet seanca për “Zhan Mitrev”

Në Gjykatën Penale në Shkup sot filloi procesi gjyqësor kundër mjekut Zhan Mitrev dhe klinikës së tij. Ai akuzohet për kryerje të veprës penale “mashtrim” gjatë mjekimit të pacientëve përmes një metode specifike, përkatësisht hemofiltrimit. Ai në daljet publike deri tani është shprehur se ndjehet i pafajshëm dhe se do ta dëshmoje këtë.

Megjithatë, me të filluar seanca gjyqësore, pala mbrojtëse, përkatësisht avokatët e Zhan Mitrev kërkuan të anulohet ajo me arsyetimin se ju nevojitet më shumë kohë për tu përgatitur.

Seanca e radhës është caktuar me 5 prill /A.R.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button