Arkivoli i Mbretëreshës arrin në Buckingham Palace – me brohoritje dhe duartrokitje të jashtëzakonshme

Arkivoli i Mbretëreshës arrin në Buckingham Palace – me brohoritje dhe duartrokitje të jashtëzakonshme

Mijëra njerëz janë mbledhur jashtë Pallatit Buckingham sonte për të parë arritjen e veturës që mbante arkivolin e mbretëreshës së ndjerë Elizabeth II.

Mbreti Charles III, Princesha Anne, Princi Edward, Princi Andrew dhe nipërit e Mbretëreshës mendohet se ndodhen brenda rezidencës mbretërore.

Vetura u përshëndet me duartrokitje të mëdha nga ata që kishin pritur me orë të tëra në shi për të kapur një pamje të parë të monarkut të ndjerë.

Ai hyri nga portat e përparme të Pallatit Buckingham – me brohoritje të pamasë nga shikuesit.

Arkivoli i Mbretëreshës do të pushojë gjatë natës në dhomën e harkut.

Ndryshe, Mbretëresha ka ndërruar jetë më 8 shtator në Pallatin Balmoral në Skoci. 

LEXO EDHE:

Back to top button