Rasti “Brezovica 6”, bastisen 11 lokacione në Kosovë

Rasti “Brezovica 6”, bastisen 11 lokacione në Kosovë

Shtatë persona janë arrestuar mëngjesin e së mërkurës nga aksioni policor “Brezovica 6”.

Prokurori i çështjes, Rasim Maloku, ka konfirmuar se janë bastisur tetë lokacione në Prishtinë, dy në Podujevë dhe një në Fushë-Kosovë.

“Shtatë persona janë arrestuar, ndërsa janë bastisur 11 lokacione të ndryshme të lidhura me rastin; tetë lokacione në Prishtinë, dy në Podujevë dhe një në Fushë Kosovë. Një person nuk kemi arritur ta arrestojmë pasi që nuk e kemi gjetur aty”, ka thënë Maloku.

Zhvillimin e aksionit e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani.

“Policia e Kosovës, konfirmon se në bashkëpunim dhe koordinim me organet e drejtësisë ka vazhduar realizimin e operacionit policor “Brezovica 6”, ku informacionet dhe detajet rreth këtij operacioni, do të bëhen të ditura  pas përfundimit”, ka thënë ai.

LEXO EDHE:

Back to top button