BE kërcënon të pezullojë shpërblimet e TikTok Lite për rrezikun e ‘varësisë’

TikTok Lite ka qenë në funksion në Francë dhe Spanjë që nga marsi

BE-ja nisi sot një hetim për aplikacionin Lite të TikTok dhe kërcënoi të pezullojë funksionin “varësues” që shpërblen përdoruesit për shikimin dhe pëlqimin e videove, për shkak të shqetësimeve për sigurinë e fëmijëve, tha një zyrtar i Komisionit Evropian.

Komisioni Evropian është i shqetësuar për “rreziqet e dëmtimit serioz të shëndetit mendor të përdoruesve”, duke përfshirë të miturit, nga programi i shpërblimeve, tha zyrtari.

TikTok Lite ka qenë në funksion në Francë dhe Spanjë që nga marsi.

LEXO EDHE:

Back to top button